De volgende hub in je loopbaan

Ben jij de juiste persoon die een waardevolle bijdrage levert aan de missie en ambitie van ons en die van Schiphol? Zie je onze afdeling Corporate Procurement wel zitten als volgende hub in je loopbaan? Kijk of we een vacature hebben.

Corporate Procurement

De afdeling Corporate Procurement bestaat uit zeven inkoopclusters, het Procurement Office, het Business Process & Systems team, het Contract Management Excellence Center en het Cost Expertise Center.

 • Inkoopclusters
  Binnen deze clusters worden category strategieën ontwikkeld en inkoopprojecten uitgevoerd. Bijvoorbeeld voor complexe bouwprojecten, marketing services en schoonmaakdiensten, maar ook voor bagagesystemen, security agents en elektrische bussen.
 • Procurement Office
  Het Procurement Office ondersteunt het procure-to-pay proces en de low risk tendertrajecten. Zo zorgen we voor een strak bestelproces tussen aanvragers en leveranciers.
 • Business Process & Systems (BPS)
  Het BPS team zorgt voor een efficiënte uitvoering van het inkoopbeleid door onze inkoopprocessen, -templates en -systemen te optimaliseren.
 • Contract Management Excellence Center (CMEC)
  Het CMEC stroomlijnt strategie en beleid voor contractmanagement. Samen met de contractmanagers maken we onze contracten succesvol.
 • Cost Expertise Center (CEC)
  Het CEC is verantwoordelijk voor value driven cost management voor het complete projectportfolio (CAPEX) van Royal Schiphol Group.