Ben je een mbo-, hbo- of universiteitsstudent en zoek je een stage in de luchtvaart? Of ben je al toe aan een traineeship of startersfunctie? Ook als je je carrière net begint, helpen wij je graag aan een vliegende start. Lees verder om te ontdekken wat Royal Schiphol Group je te bieden heeft.

Stages bij Schiphol

Voor mbo-, hbo-, of wo-studenten hebben we regelmatig uitdagende stages. Wij bieden ongeveer 100 stageplekken per jaar, in een dynamische en inspirerende omgeving in een van onze business areas of Nederlandse luchthavens. Naast een leerzame en uitdagende stage bij Royal Schiphol Group, krijg je ook de mogelijkheid om de luchthaven te ontdekken. Elk halfjaar bijvoorbeeld, organiseren wij een stagelunch waarbij je kennismaakt met je medestagiairs, andere stagebegeleiders en de diverse afdelingen van Royal Schiphol Group.

Stages worden gecoördineerd door Schiphols stagebureau, Luchtvaart Community Schiphol (LCS). Zij zetten de stagevacatures uit, regelen de administratie en organiseren evenementen. Ook houden zij intensief contact met jou, Schiphol-afdelingen, stagebegeleiders en onderwijsinstellingen.

Meer info en stagevacatures vind je op de website van LCS.

Royal Schiphol Group Traineeship 2019

Heb je nog niet zo lang geleden je master gehaald, maximaal twee jaar werkervaring en ben je toe aan je volgende uitdaging? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een grote internationale luchthaven, terwijl je nog volop ontdekt wat bij je past? Dan is het Royal Schiphol Group Traineeship misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd leer je Schiphol door en door kennen via individuele- en groepsopdrachten. Tijdens dit intensieve opleidingstraject is er veel aandacht voor onder andere digitalisering, agile werken, strategieontwikkeling en change management. Ook hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en sta je in de spotlight bij het senior management.

Je gaat meewerken aan en kennis opdoen over de (digitale) toekomst van Schiphol. Een grote en gegarandeerd leerzame uitdaging. In september 2019 starten we weer met een nieuwe groep enthousiaste trainees. De werving is inmiddels gestart en duurt tot 30 april. Heb je interesse lees dan snel verder op onze vacature pagina of deze uitdaging iets voor jou is!

Startersfuncties

Wil je niet wachten op een nieuw traineeship en ben je geïnteresseerd in een ‘gewone’ startersfunctie binnen Royal Schiphol Group? Houd dan de vacatures in de gaten en maak een job alert aan. Je wordt dan als een van de eersten op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures die voldoen aan jouw criteria.

Bekijk onze vacatures hier.