Jong talent

Geef jouw carrière een vliegende start

Ieder jaar bieden wij ruim 100 stageplaatsen voor gemotiveerde studenten op mbo-, hbo-, of wo-niveau bij diverse afdelingen van Royal Schiphol Group. Ben je een student en wil je stage lopen of afstuderen in de dynamische omgeving van de luchthaven Schiphol? Kijk dan snel verder voor meer informatie. De actuele stagevacatures vind je onder het kopje vacatures links bovenaan deze pagina.

Inge van Rijn

Recruitment Officer en oud-stagiairBekijk LinkedIn profiel

Schiphol is een plek waar iedereen voor elkaar klaarstaat.

In 2015 heb ik een meewerkstage gelopen bij Schiphol Group op de afdeling Communicatie. De focus tijdens mijn stage lag voornamelijk op woordvoering en het schrijven van content, maar ik kreeg de kans om regelmatig mee te kijken bij andere afdelingen. Door mijn stage heb ik ontdekt dat Schiphol Group een onwijs dynamische werkgever is, waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Na mijn stage ging ik de arbeidsmarkt op, maar ik heb Schiphol Group altijd in gedachten gehouden. Momenteel ben ik werkzaam als Recruitment Officer op de afdeling Human Resources en het voelt goed om weer onderdeel te zijn van deze mooie organisatie!

Waar wil je stage lopen?

Wat biedt Schiphol jou?

De luchthaven 24/7 draaiende houden vraagt om continue innovaties. Dit biedt unieke kansen voor jouw ontwikkeling!
De grote variatie aan werkgebieden biedt je alle kansen om je te ontwikkelen hoe jij wilt.
Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een baan in de dynamische luchtvaartsector? Je draagt bij aan de missie Connecting your world!
Je leert nieuwe mensen kennen en bouwt een groot netwerk op, waarmee je de bevlogenheid voor Schiphol en de luchtvaart deelt.
Je werkt samen met professionals en specialisten aan de ambities van Schiphol.

Wat is de sollicitatieprocedure?

  1. Solliciteer
  2. CV selectie
  3. Selectiegesprek
  4. Onboarding

Mijn passie voor Schiphol