Jong talent

Geef jouw carrière een vliegende start

Traineeship bij Schiphol

Het traineeship van Royal Schiphol Group is een uitdagend en intensief programma. In twee jaar tijd leer je Schiphol door en door kennen via individuele- en groepsopdrachten. Tijdens dit intensieve opleidingstraject is er veel aandacht voor onder andere digitalisering, agile werken en strategieontwikkeling. Ook is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat meewerken aan en kennis opdoen over de (digitale) toekomst van Schiphol. Een grote en gegarandeerd leerzame uitdaging. Het eerstvolgende traineeship start in september 2022.

Kheireddine Moussaoui

Strategic Advisor

Schiphol is een dynamische omgeving met een vriendelijke en open cultuur.

In 2015 ben ik gestart met een 2 jaar durend management traineeship, waarbij ik me volledig heb gericht op mijn leiderschapsontwikkeling om me voor te bereiden op de volgende stap binnen Schiphol Group. In deze twee jaar heb ik de kans gekregen om aan vijf verschillende opdrachten te werken in combinatie met een intens leiderschapsprogramma. Hierdoor kon ik mij zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen. Het was een geweldige tijd, ik heb Schiphol ervaren als een geweldige, dynamische omgeving met een vriendelijke en open cultuur. Werk je graag samen in een dynamische omgeving dan is Schiphol absoluut the place to be.

Op onder andere deze afdelingen werk je aan diverse opdrachten

Wat biedt Schiphol jou?

De luchthaven 24/7 draaiende houden vraagt om continue innovaties. Dit biedt unieke kansen voor jouw ontwikkeling!
De grote variatie aan werkgebieden biedt je alle kansen om je te ontwikkelen hoe jij wilt.
Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een baan in de dynamische luchtvaartsector? Je draagt bij aan de missie Connecting your world!
Je leert nieuwe mensen kennen en bouwt een groot netwerk op, waarmee je de bevlogenheid voor Schiphol en de luchtvaart deelt.
Je werkt samen met professionals en specialisten aan de ambities van Schiphol.

Wat is de sollicitatieprocedure?

  1. Solliciteer
  2. Assessment
  3. CV selectie
  4. Eerste gesprek
  5. Groepsassessment dag
  6. Onboarding

Mijn passie voor Schiphol